top of page

Om

GU-RU

När tillvaron känns mörk, vänd dig mot ljuset. Låt det bli en påminnelse om att du ÄR ljus. Vi tror att  det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss mest och i den här världen kan det vara svårt att tro på sig själv och stå stadigt när det blåser. Men kom ihåg - när vi låter vårt ljus skina ger vi omedvetet andra människor tillåtelse att göra detsamma. 

Från mörker till ljus

GU-RU startades 2023 av två eldsjälar. Drömmen var att på ett enkelt sätt bidra till insikt, bildning och förändring hos den som önskar. Men hur? Jo, genom att sprida ljus. För den verkliga förändringen tror vi måste ske på den plats där människor känner sig trygga och där de spenderar mycket tid – hemma. Ditt fysiska hem där du bor kan bli ditt egna tempel, där du laddar batterierna, där du umgås med dig själv och utvecklar dig själv. De fysiska saker du placerar i ditt hem kommer direkt påverka dig - både medvetet och undermedvetet. Därför ville skapa en produkt som inte du bara ser dagligen, utan också interagerar med, sprider värme och hopp i ditt hem – ett ljus.  

 

Så föddes GU-RU, med en förhoppning om att bidra med stöd och en push i rätt riktning, där din magkänsla visar vägen. GU-RU får vara med på resan till att expandera din stig. I ordet GU finns mörkret och vad ditt egna mörker är vet bara du. Det kan vara okunnighet, falska sanningar, påhittade kryckor, självkritiken och det som gör dig mindre än vad du är. I ordet RU finns ljuset. Det är motkraften till det mörka dit själen vill vända sig, det är kunskapen, insikterna och tilliten. En guru är någon eller något som leder dig från GU till RU. Från mörker till ljus.  

 

När du väljer våra produkter, vill vi att du upplever en känsla av gemenskap och något större - då du tänder ditt doftljus, inspireras av affirmationen, gör dina medföljande övningar och interagerar med oss på sociala medier, är du en del av RU. En del av ljuset som gör den här världen till en lite finare plats.  

 

Vilka dessa eldsjälar som startat GU-RU är förtäljer inte historien... men vi ser och vi bugar för ljuset i dig, för det finns även i oss.  

 

Med värme och kärlek 

Barfota i naturen där ljuset övertar mörkret.
bottom of page