top of page

KÖP & LEVERANSVILLKOR

FRAKT

Våra doftljus tillverkas och skickas från hjärtat av Småland. 

Vanligtvis skickar vi ditt paket inom 1-2 arbetsdagar, och leveransen tar sedan 1-3 arbetsdagar att nå dig. Vänligen ha förståelse för att det kan ta lite längre tid om du bor på landsbygden eller avlägsna områden. Vi erbjuder även egen upphämtning hos en av våra återförsäljare i Jönköping. Vi gör vårt bästa för att få dina produkter till dig så snabbt som möjligt. 

 

Vi använder DHL för alla våra leveranser och vi förbehåller oss rätten att ej vara ansvariga för förseningar som kan uppstå. Vi levererar inom Sverige.

 

För ordrar över 600 kr, täcker GU-RU AB fraktkostnaderna. För ordnar under 600 kr, debiteras en fraktkostnad på 69 kr. Din leveranskostnad kommer att uppges i kundkorgen. Vi förbehåller oss rätten att vid angivna tillfällen justera fraktvillkoren.

Ej uthämtade paket returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Återförsäljare

Som återförsäljare beror leveranstiden på orderns omfattning, och vi strävar alltid efter att hantera och skicka dina beställningar med DHL så effektivt som möjligt, för att säkerställa en smidig och snabb leverans till dig och dina kunder.

RETUR

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera din beställning inom 14 dagar (ångerfristen) från de att du tog emot varan, inte när den nådde ditt ombud, detta enligt distansavtalslagen. Du förlorar ångerrätten om produktens närmaste skyddsförpackning är bruten, det finns fläckar, skador eller något annat som gör att produkten blir omöjlig att sälja igen. Ångerrätten kan ej användas vid eventuell utförsäljning av vara. 

 

Vi på GU-RU strävar efter en hållbar e-handel och hoppas att du kommer att vara nöjd och vilja behålla produkten. Om du ändå väljer att utnyttja din ångerrätt samt uppfyller alla krav, ska du returnera varan till oss genom att kontakta oss för retursedel, i ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Du ansvarar själv för fraktkostnader och andra avgifter. GU-RU tar inte heller ansvar för förseningar eller förlorade paket.

 

Om du utnyttjat din ångerrätt kommer vi arbeta för att säkerställa att återbetalningen sker så snabbt som möjligt, normalt inom 30 arbetsdagar, från den dag då vi tog emot varan, med avdrag för frakt och andra avgifter. Alla återbetalningar görs med samma betalningsmetod som användes vid beställning. 

BETALNING

Vi erbjuder vi en smidig och säker betalningsprocess, där du enkelt genomför dina köp med Klarna - betala direkt (kortbetalningar och Klarna direkt), betala senare (faktura) samt dela upp (delbetalningsplan) och flexibla betalningar (Swish). Alla priser anges med pris inklusive moms och betalningarna hanteras i svenska kronor (SEK) för din bekvämlighet.

Efter att du har slutfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via e-post och/eller via din Klarna app. Detta dokument bekräftar detaljerna i din beställning, inklusive priser och eventuella tillämpliga avgifter. Vi strävar efter att göra hela köpupplevelsen smidig och transparent för dig som kund. Genom att göra en beställning accepterar du våra köpevillkor.

Företagsfaktura

Som återförsäljare hos oss tillämpar vi betalning mot faktura. Det innebär att du kommer att faktureras för dina beställda varor, där moms framgår och det är ditt ansvar som återförsäljare att hantera moms enligt gällande lagstiftning. Du kan läsa mer om prissättning och frister i våra detaljerade villkor som du tillhandahåller vid ansökan. 

GARANTI & REKLAMATION

Vi strävar efter att leverera högkvalitativa doftljus, men kan inte garantera att produkterna är fria från defekter. Om du har mottagit skadade eller felaktiga varor, vänligen kontakta oss omedelbart för att rapportera problemet. GU-RU ansvarar inte för skador eller förluster som uppstår genom användning av våra doftljus.

 

Om det visar sig att du mottagit fel vara eller om varan är defekt, betalar vi alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Reklamationer gäller inte vid skönhetsfel, främst då detta är ett hantverk.

ÄNDRINGAR I KÖPEVILLKOREN

GU-RU förbehåller sig rätten att ändra dessa köp- och leveransvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart. 

bottom of page