top of page

Handgjorda

Doftljus

Genom våra handgjorda doftljus strävar vi efter att förverkliga vår dröm - att på ett enkelt sätt bidra till insikt, bildning och förändring hos dem som önskar. Varje ljus är skapat med omsorg och dedikation för att framkalla en känsla av skönhet, lugn och inspiration. Vi vill att våra doftljus ska fungera som en källa till positiv påverkan och välbefinnande för dig.

HANTVERKET

Våra handgjorda doftljus är skapade i Sverige med ett omsorgsfullt hantverk, beläget i hjärtat av de småländska skogarna.

 

Här smälter vi vaxet, noggrant utvalda dofter mäts upp och i precis rätt temperatur införlivas dem med vaxet, till den fantastiska doft som sedan kommer att få spridas i ditt hem. Därefter häller vi ljusmassan i en glasburk unikt tillverkad för GU-RU ljus. Nu behöver  ljuset vila i minst två dygn innan de är redo att packas och skickas ut till dig som kund.  

 

Varje steg i processen är gjort för hand, fylld med positiva känslor och en stark dedikation till att skapa produkter som möter dina unika behov, önskemål och bidrar till din djupare insikt. Så om du hittar några ”skönhetsfel” på ditt ljus, se det som ett bevis på att

ditt ljus är unikt, precis som du.  

Om dofterna

DOFTERNA

Doften är själen i varje doftljus.

 

Dofterna i våra olika ljus representerar inte bara en underbar arom utan också en särskild avsikt där de fyller ett högre syfte. Vi väljer noggrant ut eteriska oljor och doftoljor för att skapa en perfekt harmoni mellan sinnet, kroppen och själen.

 

Oavsett om du söker lugn, upplyftning eller balans, kommer våra doftljus att ta dig med på en resa som berikar ditt sinne för doft och ger dig en fördjupad och meningsfull upplevelse. 

AROMATERAPI

Aromaterapi är konsten att använda eteriska oljor från växter, för att främja hälsa och välbefinnande. I vår kollektion av doftljus har vi noggrant införlivat denna urgamla teknik, för att skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär. 

Varje ljus är skapat med specifika eteriska oljor som inte bara ger en underbar doft, utan också kan påverka din sinnesstämning positivt. Vi strävar efter att erbjuda den bästa av aromaterapin´s upplevelse och i några ljus kompletterar vi eteriska oljor med doftoljor för att skapa en mer nyanserad och långvarig doft. 

Oavsett om du använder våra ljus i din praktik eller bara för att skapa en lugn oas i ditt hem, erbjuder de en smidig och naturlig väg till aromaterapins fördelar.

 

Tänd ditt ljus, slappna av och låt de guida dig.

bottom of page