top of page

Månadens

Meditation

Månadens Meditation är vår vägledning genom årets skiftande behov med anpassade meditationer. Varje månad erbjuder en unik praktik som speglar månadens teman och utmaningar. Det är en ständig resa som stärker din medvetenhet och förmågan att anpassa dig till olika livsfaser.

Upptäck nya sidor av dig själv och din omvärld, med möjlighet att återvända till tidigare meditationer som har haft en särskild betydelse. Välkommen hem till dig själv. 

MAJ

Att medvetet tänka på varje steg, där varje unika steg räknas, är att vara närvarande i det som är just nu. I denna gående meditation går du med fördel barfota om det känns okej för dig, utan mål eller destination och guidas i att lägga uppmärksamheten på din grund och ditt andetag. Ett fantastiskt sätt att känna in kroppen efter vintern.

Investerad tid 5-20 minuter.

Ljuset återvänder GU-RU
Ripped Jeans_edited.jpg

Meditera

Walking meditation

 

 

 

Klicka på play,

för att ta del av denna månads meditation.

TIDIGARE MEDITATIONER

Välkommen till vårt meditationsarkiv, oavsett om du har varit med oss från början eller nyligen anslutit dig, är denna resurs här för att hjälpa dig att hitta de sessioner som passar dig bäst.

 

Här kommer du att kunna upptäcka och återuppleva de meditationer och guidade sessioner som har inspirerat och berört dig senaste 6 månaderna. Våra meditationer väntar på dig när du är redo att ansluta dig. Det här är din inre resa, och det är du bestämmer tempot.

 

För att stödja din meditationserfarenhet rekommenderar vi vårat MEDITATION-ljus som kan skapa den perfekta miljön för din inre resa.

 

Sjön

Välkommen till en visualiserande meditation som lockar dig till att dyka ner under ytan där allt är lugnt - oavsett vad som pågår i ditt liv just nu. Sjön är din hjälp till att hitta den lugna platsen i dig själv.

Klicka på play,

för att ta del av meditationen.

Investerad tid 13 minuter.

bottom of page